Zomerse editie Open Podium op zondag 14 juli

29 juni 2019
Open Podium Uithoorn ^KD

Open Podium Uithoorn gaat ook in de zomer gewoon door. Zondag 14 juli aanstaande is het volgende Open Podium in het Proeflokaal van Bierbrouwerij-Distilleerderij De Schans in Uithoorn. Van 15.00 – 18.00 uur is er weer volop gelegenheid om in een ongedwongen sfeer, onder het genot van een vers getapt Schans biertje, te genieten van muziek en zang. En natuurlijk is het ook heel goed toeven in de tuin deze zomerzondag.

Nog leuker is het als je zelf meedoet. Dus ben je zelf muzikaal, speel je al in een bandje of wil je wat ervaring opdoen, meld je aan en kom naar het Proeflokaal 14 juli. Stuur een mailtje naar Ronald via SchansJamOpenPodium@gmail.com. Vertel wat je wilt gaan doen (zingen en/of welk instrument) en evt kort iets over jezelf. Vermeld in ieder geval ook het nummer wat je wilt spelen.

Je vindt ook heel veel informatie hier op de site onder “Info Open Podium Uithoorn“. Kijk eventueel ook op de Facebook pagina van het Proeflokaal voor het laatste nieuws. 

Wil je alvast wat inspiratie opdoen of zien hoe het er aan toe gaat bij een Open Podium in het Proeflokaal? Kijk dan hier naar een paar filmpjes.

We hopen op een geweldige zomerse editie! Dus graag tot ziens op 14 juli aanstaande.

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com