Zondag 11 augustus weer Open Podium

28 juli 2019
Open Podium Uithoorn ^KD

Op zondag 11 augustus is het volgende Open Podium in het Proeflokaal van Bierbrouwerij-Distilleerderij De Schans in Uithoorn. Van 15.00 – 18.00 uur is er weer volop gelegenheid om in een ongedwongen sfeer, onder het genot van een vers getapt Schans biertje, te genieten van live muziek. En natuurlijk is het bij mooi zomers weer ook heel goed toeven in de tuin van het Proeflokaal.

Ben je zelf muzikaal of wellicht speel je al in een bandje of je zou wel eens wat ervaring willen opdoen, meld je dan vooral aan en kom naar het Proeflokaal op zondag 11 augustus. Stuur ook alvast een mailtje naar Ronald via: SchansJamOpenPodium@gmail.com om je komst aan te melden.

Wil je alvast wat inspiratie opdoen of zien hoe het er aan toe gaat bij een Open Podium in het Proeflokaal? Kijk dan hier naar een paar filmpjes.

Veel informatie is ook te vinden hier op de site onder “Info Open Podium Uithoorn“. Kijk vooral ook op de Facebook pagina van het Proeflokaal voor het laatste nieuws. 

Heel graag tot ziens op 11 augustus!

2 Comments

  1. Heerlijk gezongen met de band zondag 11-8.. En steeds weer nieuwe muzikanten, dat houdt het spannend en afwisselend! Complimenten aan allemaal, ’n zeer goed niveau. Mooi om te zien dat diverse zangers (sta je toch wel even flink in de picture hoor) er gewoon gaan spelen en daarmee hun talent ontwikkelen, dat is goed toch?! Publiek was ook fantastisch. Bedankt allemaal!

    Like

  2. Leuk Ron, dat je het zo naar je zin hebt gehad.Een dag samen onze muziek maken, voelt ook bij mij gewoon goed. Helaas geen garantie dat ik de 8e a.s.er bij ben.Ik ga op bezoek bij oma (lees: schoonmoeder van 92) en dat wil wel eens uitlopen.Bericht voor Ronald: Mijn advies om de volgende nummers te spelen:purple rain (in G)/ dans zonder mij (vinden de meisjes leuk) (in E) Natural woman (voor evelien en ikzelf kan ook een coupetje meezingen)(in C) voor haar (samen met evelien)(in Es).Het is niet mijn bedoeling om “aanlopende” sessiemuzikanten geen kans te geven. die deur moet altijd open blijven. dus mocht er geen ruimte zijn voor deze nummers dan is dat jammer. Het is en blijft een open podium.Ik hoop er aanstaande zondag wel bij te kunnen zijn.
    groet. Kees Seip

    Like

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com