Filmpje Open Podium 8 september

13 september 2019
Open Podium Uithoorn ^KD

Op zondag 8 september hoorden wij in Het Proeflokaal van Brouwerij de Schans in Uithoorn twee zusjes All Of Me voor hun oma zingen, maar ook wilde Roscoe van 12 wel even de Roadhouse Blues en Smells Like Team Spirit meedrummen!

Er kwamen weer heel veel andere klassiekers langs! Kortom een gezellige muzikale middag met lekker veel enthousiast publiek.

Hier vind je de compilatie van deze gezellige middag terug.

3 Comments

  1. Ik kijk altijd wel met spanning uit naar de “filmtrailer” van de laatste jam sessie, want ik vind het gewoon leuk om wat stukjes nog eens terug te zien en te horen.En met regelmaat zie je nieuwe en ook bekende gezichten langskomen.Soms hoop ik dat een bepaalde artiest er de volgende keer weer bij is want daar kan ik wel wat mee.Maar zo werkt het blijkbaar niet.Met Eveline heb ik nog wat “unfnished business” (Natural woman en Voor haar en mogelijk ook Summertime)Dat is er die zondag helaas niet meer van gekomen.maar……komt goed.
    Jammer, Ronald, dat jouw gitaarsolo in “Purple Rain” niet op film staat want die “scheurde” er lekker in en ik had die derhalve nog wel een keer willen horen.Ik ga je zien bij de volgende sessie. Groet

    Cees Seip

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com