Open Podium op 8 maart 2020 in Fort de Kwakel

19 januari 2020
Open Podium Uithoorn ^KD

Op zondag 8 maart 2020 vindt van 15.00 – 18.00 uur in het Fort bij de Kwakel een Open Podium plaats. Het Fort is een bijzondere locatie met een rijke historie en maakt deel uit van de stelling van Amsterdam. Het is zelfs geclassificeerd als Unesco werelderfgoed.

Een Open Podium in het Fort bij de Kwakel geeft een podium aan muzikanten van elk niveau, waar je naar wens een eigen optreden kunt geven of met andere muzikanten kunt samenspelen/jammen. Op de locatie zijn de volgende faciliteiten aanwezig: drumstel, piano/keyboard, basversterker, gitaarversterker, microfoons en zanginstallatie met monitoring. Er is ook een aparte ruimte waar je op de middag zelf nog iets kunt voorbereiden of doorspreken met andere aanwezige muzikanten en waar je muziek en teksten op het internet kunt opzoeken om je zo optimaal mogelijk voor te bereiden voor je het podium op stapt. Dit alles hopelijk resulterend in veel gezelligheid en muzikaal plezier. Voor deelnemers en toeschouwers.

Open Podium Uithoorn biedt deelnemers de mogelijkheid om zich voor te bereiden. Ideaal voor bijvoorbeeld onervaren performers, of muzikanten die graag even met elkaar willen oefenen. En het is het nog gezellig ook!

Naast Bar het Fort is een ruimte waar alle eerder genoemde spullen staan opgesteld en waar je de vrijdagavond vóór het Open Podium gebruik van kunt maken. De enige voorwaarde is dat je daadwerkelijk optreedt tijdens het Open Podium. Wil je deze oefenmogelijkheid benutten, stuur dan uiterlijk woensdag 4 maart een mail naar info@fort55.nl om dit te regelen. Er is vrijdags altijd iemand aanwezig voor het bedienen van de apparatuur, zodat jij je volledig kunt richten op de muziek. Wees er op tijd bij want vol is vol.

Meer informatie over het Open Podium in het Fort bij de Kwakel vind je hier op de site onder “Info Open Podium” . Daar vind je voor het hele jaar 2020 ook alle reeds geplande data voor een Open Podium in Bar het Fort in de Kwakel. Zet ze dus vooral direct in je agenda!

Mocht je nog meer vragen hebben kijk dan vooral even op de pagina “Hoe werkt het Open Podium?” en vind je het antwoord dan nog niet, mail dan vooral naar de organisatoren via openpodiumuithoorn@gmail.com

Hopelijk tot ziens op 8 maart aanstaande!

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com