Info Open Podium Uithoorn

Elke 2e zondag van de maand is er van 15.00-18.00 uur Open Podium in het Proeflokaal van Bierbrouwerij-Distilleerderij De Schans in Uithoorn. Op deze site is de informatie verzameld voor potentiële deelnemers en iedereen die verder geïnteresseerd is.

Als jij je kunsten wilt vertonen op gitaar, piano of een willekeurig ander instrument of wilt zingen en dat graag eens voor publiek wil doen samen met een bandje, dan ben je van harte welkom. In het proeflokaal is een samengestelde band aanwezig die je ondersteunt en op weg helpt.

Wat moet je doen: Geef jezelf op per email via SchansJamOpenPodium@gmail.com. Vertel daarbij wat je wilt gaan doen (zingen en/of welk instrument) en evt kort iets over jezelf. Vermeld in ieder geval ook het nummer wat je wilt spelen. Ieder niveau is welkom.

Ter inspiratie vind je hier op de site een pagina met veel nummers en ook filmpjes waar je een indruk kunt krijgen hoe het er aan toe gaat tijdens het Open Podium. Wil je een ander nummer spelen of zingen, ook dat kan. Geef dat dan tijdig aan, dan kunnen de andere muzikanten zich hierop voorbereiden.

Het proeflokaal is geen concertzaal maar een gezellige ruimte met een huiskamergevoel. Het geluidsniveau proberen we dan ook binnen de perken te houden. Dit betekent geen scheurende elektrische gitaren, maar licht versterkte muziek.

Kijk verder ook op de Facebook pagina van het Proeflokaal voor het allerlaatste nieuws en andere activiteiten in het Proeflokaal. 

Geef een reactie

Required fields are marked *.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com