Filmpjes

30 december 2018 Op 30 december was in het Proeflokaal een zeer gezellige oudejaarsborrel met live muziek en natuurlijk met oliebollen. Tien muzikanten speelden voor het eerst in wisselende samenstelling samen. Veel bekend werk kwam voorbij. Klik hier voor de link naar het filmpje.

13 januari 2019 De eerste editie van dit jaar van het Open Podium was op 13 januari. Het werd een leuk feestje in het Proeflokaal waar op het Open Podium een grote diversiteit aan muziekstijlen voorbij kwam. Ook op deze zondagmiddag speelden soms mensen met elkaar die elkaar nog nooit hadden gezien en spontaan mee kwamen doen! Zo bleek maar weer eens dat samen muziek maken zo leuk is! Klik hier voor de link naar het filmpje.

10 februari 2019 Van het Open Podium op 10 februari zijn ook opnames gemaakt. Het was weer een gezellige jam op de maandelijkse Open Podium sessie in het Proeflokaal. Verschillende muziekstijlen en een variatie aan muzikanten vulde het open podium. Hier een compilatie van wat voorbij kwam in 3 uur muziek! Klik hier voor de link naar het filmpje.

10 maart 2019 Op de Jam van 10 maart in het Proeflokaal was de jongste muzikant 13 jaar oud en speelde bas. Hoe oud zou de oudste bassist zijn? Het was weer erg gezellig en gevarieerd met veel nieuwe gezichten! Wie doet er in april mee? Klik hier voor de link naar het filmpje.

14 april 2019 Het Open Podium op zondagmiddag 14 april in het Proeflokaal van Brouwerij De Schans was weer een gezellig muzikaal feestje. Met ook dit keer weer veel nieuwe gezichten, zowel bij de muzikanten als in het publiek. Er kwamen een paar mooie klassiekers voorbij! Klik hier voor de link naar het filmpje.

9 juni 2019 Het was wederom een prachtig muzikaal feestje, het Open Podium op zondagmiddag 9 juni. We zagen weer veel nieuwe gezichten en kwamen er weer nieuwe liedjes voorbij! Klik hier voor de link naar het filmpje. Wil je de volle 7 minuten van de Blues in C horen? Klik dan hier. Enjoy!

14 juli 2019 Een compilatie van een zomerse editie van het Open Podium op zondagmiddag 14 juli vind je hier. Veel plezier!

11 augustus 2019 Het was het weer een vrolijke muzikale middag in het Proeflokaal van Bierbrouwerij de Schans in Uithoorn. Het filmpje met een compilatie van dit muzikale feestje is hier te bekijken.

8 september 2019 Hier vind je een compilatie van een gezellige muzikale middag in De Schans.

Create a website or blog at WordPress.com